Vakuumpakker

52 produkter

    52 produkter

    Vakuumpakker. Hos os elsker vi god mad og nye teknikker, og dette er en af grundene til, at vi tilbyder et stort udvalg af vakuumpakker og udstyr. Disse produkter kan anvendes til Sous Vide. Sous Vide er fransk og betyder ”under vakuum”, hvilket er ret sigende i forhold til produktets funktion. Her på siden finder du nemlig vakuumpakker, som kødet skal placeres i, inden det kommer i Sous Vide-maskinen.

    Hvad skal man så bruge en vakuumpakker til i køkkenet? Du kan anvende en vakuumpakker til at forberede dine dagligvarer til at komme i en Sous Vide, som kan anvendes til tilberedning af diverse grøntsager, kød og mange andre ting.
    Denne maskine afhænger nemlig af en vakuumpakker, og den fungerer således, at du placerer dine madvarer i vakuumposen, hvorefter den skal sænkes i vandbadet. Vandbadet skal indstilles til den temperatur, som du ønsker at din mad skal opnå.

    Se også alle Køkken el-produkter

    Lad os for eksempel sige, at du gerne vil tilberede et stykke oksekød, og du gerne vil opnå en kernetemperatur på 64 grader, så skal du indstille vandtemperaturen til 64 grader, og herefter vil kødet blive tilberedt. Denne metode tager lidt længere tid end normalt, men langtidstilberedningen giver et utroligt lækkert og mørt resultat. Dette lækre resultat kan du altså opnå, hvis du vælger en vakuumpakker herfra.

    Grunden, til at madvaren skal pakkes i vakuum, er, at det beholder sin saft og smag. Hvis det blev tilberedt direkte i vandet, så ville kødet miste meget af sin smag, da saften ville blive kogt ud i vandet.

    Alt i El-produkter  Personlige pleje