En favorit i mange danske hjem, er Kay Bojesen Kaninen

Kay Bojesen Kanin


Når vi hører om mærket Kay Bojesen tænker de fleste af os på Kay Bojesen Aberne, som mange dansker har i deres hjem. Men den dag i dag er sortimentet af hans flotte træ dyr blevet udvidet en del.

Se alt Kay Bojesen

Kaninen fra Kay Bojesen så dagens lys i slutningen af 50’erne og er dermed den yngste i familien af de flotte og fantasifulde Kay Bojesen figurer. De unikke og simple træfigurer har en særlig appel til voksne, men også i den grad til børn. Siden 50’erne er kærligheden for kaninen vokset, og der ses flere og flere som har en kanin i deres stuer.

Kaninen er lavet i lyst egetræ, og passer godt ind i stort set alle hjem, uanset indretningsstilen. Takket være det unikke design, går den sikkert aldrig af mode.

En Kay Bojesen Kanin er den perfekte gaveløsning da den holder resten af livet. Den er både egnet som gave til dåb, bryllup, konfirmation men også til fødselsdag, jubilæum og som studenter gave.

Kay Bojesens mening var, at designet skulle være blødt, rundt og føles lækkert i hånden. Og det har han i den grad opnået at skabe.

Kay Bojesen er en klassiker, som man har med sig hele livet. Den passer perfekt som pynt på børneværelset og vil senere være elsket som en design genstand i stuen, når barnet flytter hjemmefra. Kaninens runde mave og nysgerrige blik kan hurtigt blive til et hvert barns favoritven.

Kay Bojesen er mildt sagt en favorit i de danske hjem.