Kay Bojesen flodheste i forskellige stilrene designs

Kom i godt humør med den smilende flodhest

Kay Bojesen flodhesten har siden 1955 skabt glæde for hele familien både børn og voksne. Flodhestens smilende mund, som kan være både åben og lukket, gør den til den perfekte makker på skrivebordet, hvor den kan holde enten blyanten eller kuglepennen, så dit skriveredskab ikke bliver væk. Flodhesten findes i 2 slags tidsløse designs: i et lækkert egetræ design og i en sort udgave med tavlemaling, så man kan skrive en sød note på flodhestens mave med kridt. Alt efter hvilken en man vælger, så medfølger der blyant eller kridt.

Se Flodhesten fra Kay Bojesen | Lige her 

Flodhesten passer ind i hvert et hjem, og skaber en munter stemning i både børneværelset og stuen. Derudover passer flodhesten også perfekt ind på arbejdspladsen. Flodhesten udgør sammen med elefanten og zebraen Kay Bojesens træfamilie af eksotiske savannedyr.

Perfekt til børn og barnlige sjæle

Flodhesten passer til alle aldre, men den er specielt et hit hos børnene. Udover at se godt ud på sofabordet, så er flodhesten også en rigtig god legekammerat, som børn kan lege med og tegn en lille tegning med kridt på. Flodhesten appelerer godt til børn og unge, og er en gave de kan vokse op med og have med sig gennem hele livet. Dette gør den til den perfekte lejlighedsgave, ligemeget om det er til dåben, konfirmationen, studentergildet eller bryllupet. Den kan selvfølgelig også nemt benyttes som fødselsdags- eller julegave til dem du har kær.

Flodhesten har en god karisma og lyser rummet op med god stemning. Den vil bringe et smil på læben hos hele familien.