Kay Bojesens elefant i eg er smukt tidløst design til det kvalitetsbevidste hjem

Kay Bojesens elefant i eg er både smuk og sjov

Kay Bojesen er nok mest kendt for aben, men han har også designet andre dyr, så som elefanten, forskellige slags fugle, hunde, en flodhest, heste og så videre. Elefanten er fremstillet i eg og fremstår som i et smukt og tidløst design, der pynter i ethvert hjem.

Alt i Kay Bojesen | Se elefanten

Elefanten blev til i 1953, og har bevægelige ben og snabel, så den kan stilles i næsten enhver position. Den findes også i den mere sjælden grå udgave, med lyserøde øre, som dog kan være vanskelig at få fat på. Som standard fås den dog i råt eg.

Kay Bojesen design

I 1991 blev rettighederne til Kay Bojesens træfigurer solgt til Erik Rosendahl, som i dag står for produktionen af de mange sjove og smukke træfigurer, der kendes verden over.

Familien inkluderer fugle, hunde, kaniner, aber, flodheste, heste og meget mere indenfor dyreverdenen, samt diverse andre slags trælegetøj, der taler til både børn og voksne.

Designet er så robust, at det kan overleve flere generationer, og gør sig godt som en fødselsdagsgave, studentergave, eller endda en dåbsgave. Så kan elefanten følge dig igennem hele livet, og gå videre til dine børn og børnebørn.

Elefanten har et smukt, lidt drilagtigt og legende design, der inviterer de små til at lege og de voksne med. Samtidig er det glatslebne egetræ dejligt at røre ved, og tåler at blive håndteret. Og bliver den lidt beskidt, så kan den tørres af med en fugtig klud.