En ny side af Kähler

En ny side af Kähler


Kähler Cono er en mere rå og naturnær serie fra den kendte danske designer. I modsætning til mange af Kählers andre produkter, der typisk er holdt i klare farver, pastel og hvid, så er Cono serien nemlig kendetegnet ved mørkere og mere naturlige nuancer og former. Og dette giver produkterne herfra et helt andet udtryk og viser en anden side af brandet Kähler.

Se alt Kähler

Kähler Cono er først og fremmest kendt for to typer af produkter; nemlig de bladformede skåle og de organiske, foldende lysestager. Derudover kan man fra Cono-serien også finde en krukke med låg, der i form minder en del om et agern.

Og det er da ikke tilfældigt, at Kähler med denne designlinje har valgt at inkorporere motiver, former og farver fra det landskab, som vi ser når vi træder ud i naturen. Selvom Cono-produkterne skiller sig ud fra andre produkter af samme designer, så er de alligevel kendetegnet ved den klassiske skinnende glasurfinish, som efterhånden er blevet Kählers kendetegn.

De klassiske produkter er populære


Tør at turde noget andet med Kähler Cono Mange danskere er enormt glade for produkterne fra Kähler, men samtidig vælger rigtig mange danskere de klassiske produkter som alle kender denne designer for. Dette betyder, at man i rigtig mange hjem kan se de samme vaser og lysestager stå og pynte op. Hvis man ønsker noget fra Kähler, hvorfor så ikke vælge det utraditionelle og satse på et stykke design fra Cono-serien? På den måde tilfører man sit hjem æstetik, og skiller sig samtidig ud.