Find flotte træfigurer her – Kay Bojesen gardere

Kay Bojesen gardere


De flotte Kay Bojesen figurer har været populære i mange år. Lige siden han producerede den første træfigur har folk været vilde efter at få fingrene i en af de flotte figurer. I dag er det særligt aben, der er meget populær. Der findes dog mange andre flotte figurer fra Kay Bojesen, og du kan finde nogle af dem lige her.

Se alt i træfigurer

Der findes som sagt mange fine træfigurer. Her finder du et udvalg af de fine gardere, designet af Kay Bojesen. Du kan købe en menig med gevær, en trommeslager eller en fanebærer. Figurerne er den perfekt gaveidé, fordi de kan stå og pynte fint i mange hjem. Det er måske lidt oplagt og kedeligt at købe aben eller turtelduerne, som er nogle meget populære figurer. Hvis du er på jagt efter noget lidt anderledes, kan netop disse gardere være en fin ting.

Garderne behøver selvfølgelig ikke at være en gave. Der er mange Kay Bojesen entusiaster, der samler på de fine træfigurer. Hvis du er en af dem, er du kommet til det helt rette sted. Mange samler på de originale, gamle figurer. De figurer du kan købe her på siden er ny producerede. Hvis du vil have fingrene i nogle af de lidt ældre figurer, skal du lede på loppemarkeder, i marskandiserbutikker og lignende. De kan ofte være dyrere end de nye figurer, særligt hvis de er i god stand. Her finder du dog nogle af de nye figurer, der passer perfekt i de danske hjem.