Flotte fade i stentøj fra Bitz

Flotte fade i stentøj fra Bitz

Hvis du leder efter et nyt fad, hvorfor så ikke vælge noget, som er lækkert, anderledes og nemt at bruge? Fadene fra Bitz opfylder alle disse krav og mere til. De er nemlig slet ikke som de klassiske, hvide porcelænsfade eller glasfade, som man ser i rigtig mange hjem.

Alle fade fra Bitz | Lige her!

Tværtimod trækker designet her en helt anden vej; nemlig tilbage til det naturlige, det organiske og det enkle. Alle fade fra Bitz er produceret af stentøj. Dette stentøj er så vidt som muligt ubehandlet, og det giver fadene et helt unikt visuelt udtryk. Her kan man nemlig se, hvordan stene oprindeligt har set ud – med fordybninger, årer og skift i farve og mønster.

Dette betyder, at fadenes udseende leder tankerne mere hen på granskove og klippeformationer end køkken og lasagneplader. Fadene fra Bitz fås i farverne sort og grå.

Fade til alle lejligheder

Fadene fra Bitz er oplagte at bruge til for eksempel retter, som skal i ovnen. Til dette formål bør man vælge modellerne, som er ovnfaste.

Men de er også perfekte til flotte serveringer af for eksempel salat, pasta, suppe og meget andet. Udover den klassiske rektangulære facon kan man nemlig også få Bitz’ fade i runde, aflange og multisæt modeller.

Lige meget hvad man ønsker at bruge produkterne til, så er der ingen tvivl om at disse fade, udover at være praktiske, også vil lyse op og pynte lidt ekstra i ethvert køkken og ethvert hjem.