Kählers mange lysestager kan sørge for den helt rette belysning

Kählers mange lysestager kan sørge for den helt rette belysning


Lysestager fra Kähler. Når der skal hygges i de danske hjem er levende lys obligatoriske. Mange forbinder de tændte stearinlys med nærvær, afslapning og masser af hygge og netop derfor bør ethvert dansk hjem være indrettet med masser af flotte lysestager.

Hos den danske keramik-gigant Kähler finder du både lysestager til kronelys, bloklys og fyrfadslys og der er derfor ingen begrænsninger, når du skal overveje, hvilken type lys du primært bruger. Du kan nemt skabe en hyggestemning med de mange forskellige fyrfadsstager eller et sætte fine kronelysestager på det veldækkede bord, mens bloklysene kan skabe masser af stemning i vindueskarmen.

Se alt fra Kähler


Find lige de Kähler lysestager, der passer ind i dit hjem


Kähler tilbyder lysestager til enhver smag. De mange serier, der er udviklet i samarbejde med en række anerkendte designere, har stort set alle leveret en lysestage-variant. Find for eksempel lysestager med de karakteristiske striber fra Omaggio-serien, eller de juletræslignende lysestager fra Kähler Avvento eller Nobili.

Du kan også finde de tykke og runde stager fra Globo-serien eller de multifunktionelle lysestager fra Illumina-serien. Du får også lysestager med de karakteristiske riller fra Kähler Hammershøi eller du kan skabe din egen lille hyggelige by af de smukke Urbania-lyshuse. Med det simple design fra Kähler Ombria kan du ligeledes sætte den rette stemning med den helt rette belysning. Når du vælger lysestager fra Kähler er der altså ingen begrænsninger for, hvad der kan lade sig gøre, når de mørke aftner skal lysnes med masser af hygge.