Kay Bojesen Bjørn – stilfuld træfigur med fine detaljer

Pynt hjemmet med Kay Bojesen Bjørn


En af de fire træfigurer fra Kay Bojesens univers. Bjørnen er en af de kendte figurer, og sammen med aben, hesten og de andre, er den med til at skabe hygge i ethvert hjem. Træfiguren er lavet i eg/ahorn, som betyder, at den vil passe ind alle steder. Den har samme enkelthed som de øvrige figurer, men er samtidig utrolig stilfuld.

Arme og ben kan rotere, så du kan give den lige det udtryk, som du ønsker. Og du kan få den til at sidde eller stå på lige den måde, som passer bedst ind i dit hjem. Bjørnen kommer med en markeret snude i sort, mens resten er holdt i de naturlige træfarver.

Se alle træfigurer

Dekorativ i hele hjemmet


Kay Bojesen Bjørn kan bruges enten alene eller sammen med andre af de kendte træfigurer. Den kan pynte de fleste steder i hjemmet i alt fra entre og stue til soveværelse og børneværelse. Det gør den meget anvendelig og giver mulighed for at lege lidt med indretningen, da den nemt flyttes rundt omkring i huset.

Bjørnen er en oplagt gaveidé til både voksne og børn. Det er en god idé til alt fra bryllup, konfirmation, barnedåb eller andre festlige begivenheder. Det er også en god mulighed som gave til folk, som ikke ved, hvad de ønsker sig, og helt oplagt til samleren, som har nogle af de andre Kay Bojesen figurer. Kay Bojesen Bjørn kan sprede hygge i de fleste hjem, og vil hurtigt falde ind i indretningen.