Klassisk Kay Bojesen Elefant

Kay Bojesen er med garanti blevet populært takket være hans unikke design af trædyr. Det er specielt aberne som vi danskere har stort kendskab til, men gennem de sidste mange år er sortimentet af træ dyr udvidet sig en del.

Den flotte og søde elefant fra Kay Bojesen er en hel perfekte pyntegenstand til stort set alle hjem. Den sig rigtigt godt ind blandt hjemmets mange dekorationer og design, eller som sød pynt i vindueskarmen på børneværelset.

Elefanten så dagens lys i 1953. Kay Bojesens samling af fantasifulde træ dyr har en hel unik egenskab til at appellere til voksne såvel som børn. Kay Bojesens elefant er klart en klassiker og en kær ven, som følger med dig igennem resten af livet.

En ven for livet


Den elskede klassiker er designet i egetræ, som giver den et lyst og elegant look, hvilket gør den perfekt til de fleste indretningsstile. Kay Bojesens formål med sine trædyr er at skabe fantasifulde dyr som vi kan holde af resten af livet. Hvad enten det er som pynt på børneværelset eller som dekoration i stuen, så er de klassiske trædyr et must i det moderne og traditionelle hjem.

Elefanten er designet til at stå på alle fire ben. Den har bevægelige hoved, snabel og ben. Dette gør den til en super gaveide for selv de mindste. Elefanten egner sig også som gaveide til fødselsdage, barnedåb, studentergave og bryllup.

Forkæl en du holder af med en klassisk Kay Bojesen elefant.