Legende lamper fra Kähler

Legende lamper fra Kähler

Kählers keramiske lamper. Der findes næppe en dansker med interesse for interiør og design, som endnu ikke har stiftet bekendtskab med det danske designhus Kähler. Kähler er et traditionsrigt designhus med tætte familierelationer, som mest af alt er kendt for sin smukke keramik, men Kähler har også begivet sig ud i et spændende eventyr i universet for lyskilder.

Alt i Kähler lamper | Lige HER

Kählers lamper bærer selvfølgeligt præg af virksomhedens stolte traditioner for håndlavet interiør af keramik og lampernes særprægede design er derfor en sikker vinder i alle danske hjem. Lamper til enhver smag Kählers sortiment af lamper er ikke det største, men de lamper, som virksomheden byder på, bærer også præg af, at der er gået meget omtanke i design og produktion, præcis som du kender fra virksomhedens andre keramiske produkter.

Mest kendt er den pastelfarvede Mella-lampe, som kommer i bløde nuancer og som gør sig godt i det nordiske hjem. På nuværende tidspunkt kommer lampen i grønne, blå og lyserøde nuancer.

Lampen

Lampen er designet af Theis Lorenzen. Lampen vil gøre sig godt over spisebordet, i stuen, i køkkenet eller endda i børneværelset på grund af det bløde lys og de rolige nuancer. Lampen produceret i fajance og er dekoreret med en mat glasering. Mella er produceret i to lag med en fatning øverst i lampen og det simple design sender tankerne mod populære retro-lamper, som du kender dem, men i en nyfortolket version.