Smukt design fra Jette Frölich

Noget så smukt og gennemført som Jette Frölichs design skal man lede længe efter. Værkerne indbefatter både julepynt til træet, lysholdere af porcelæn og diverse andet pynt - de giver alle sammen en aura af elegance, skrøbelighed, og næsten overnaturlig skønhed, og skal nok betage og imponere enhver der kigger på. Denne effekt nås både ved de udsøgte materialer, Jette Frölichs værker er lavet af, og det geniale øje for detaljer der ligger i designet.

Køb alt i Jette Frölichs

Hæng en iskrystal lavet af sølv, og en glitrende glaskugle op i træet, eller varier med et guldbelagt hjerte, og det vil blive beundret af enhver der passerer det, når de danser rundt om juletræet. Eller varm huset op ved at tænde et stearinlys, som sidder i en flot porcelænslysestage, eller en lyseholder af sølv: Vægens lys kombineret med de spinkle silhuetter af grantræer skal nok kaste flotte skygger i huset, og vil skabe en helt speciel hyggestemning som ikke fås på andre måder.

Kun det bedste materiale

Jette Frölichs varer er lavet af flere materialer, fra sølv og guld, til porcelæn og glas, og endda papir, der bruges i de flotte dansende hvide feer. Sølvvarerne er især populære, og man forstår straks hvorfor. Iskrystallerne af sølv, samt glaskuglerne der har krystaller afbilledet, ligner virkelig is, som det hænger og glitrer i det sparsomme lys juleaften. Dette giver en fornemmelse af vinter, af kulden udenfor murene, at den fjerne og uforlignelige naturlige skønhed der er ved den danske vinter. Dette giver julen noget helt specielt, og vil gøre aftenen til én, der aldrig glemmes.