Stelton RIG-TIG - praktisk og flot

Stelton RIG-TIG - praktisk og flot


Dine redskaber i køkkenet skal først og fremmest være praktiske og funktionelle, så du nemt kan bruge dem i dagligdagen i dit køkken. Derudover er det også rart, hvis dine redskaber er pæne at se på. Mange redskaber som for eksempel skærebrædder og køkkenrulleholdere står frit fremme i køkkenet og er med til at udgøre indtrykket af det. Det er derfor rart, at de er flot designet også.

Steltons RIG-TIG serie kombinerer de to ting: De er både praktiske at bruge og flotte at se på. Det er derfor en to-i-en løsning, der er meget attraktiv.

Hos Stelton har de først og fremmest stræbt efter, at det skulle være nogle redskaber, der kunne kombinere flere forskellige funktioner, eller hvor de kunne bruges på en helt ny måde. Nogle af redskaberne er derfor nogle, der kan løse et problem på en ny og elegant måde.

Se alt Stelton

Designet er holdt meget enkelt, men også meget flot og stilrent. Det er et design, der vil falde i manges smag, og det har netop være hensigten fra Stelton. Alle deres RIG-TIG produkter er lavet i douchefarver, der vil passe godt ind i de fleste køkkener.

Udover funktion og design har de hos Stelton også tænkt på bæredygtighed, da de lavede serien. Det er nemlig også meget vigtigt for dem. Materialerne, der er brugt, er derfor så vidt muligt bæredygtige. Derudover har Stelton valg, at der ikke skal være så meget emballage rundt om deres produkter, da det også er med til at belaste miljøet.