Stelton Theo inspireret af skandinavisk design og japansk kultur

Theo serien fra Stelton er en prisvindende serie som indeholder alt hvad ud skal bruge til kaffebordet og mere til. Theo er inspireret af skandinavisk design og den japanske kultur. Dette kan ses i seriens former og produktvalg. Series er designet af den canadiske designer Francis Cayouette, som arbejder som uddannet designer i Montreal og Paris, men arbejder i dag på sit eget design studio i København. Theo serien har vundet iF design awarden i 2015.

Theo serien har et råt look og er udført i et matsort stentøj, som igen komplimentere den japanske stil rigtigt godt. Træet som er brugt i kollektionen er bambus træ, som ikke bare har en god funktion, men også et smukt udseende. Selve kollektionen består af tekrus, en tevarmer, en tekande, nogle miniskåle, en kaffebrygger, en mælkekande, en sukkerskål, en stempelkande og en bakke. Theo serien er en række lækre og eksklusive produkter, som er udført i glaseret stentøj. Stentøj er et fantastisk materiale, når man arbejder med varme væsker som fx. kaffe og te. Det holder på varmen uden at opvarme materialet.

Stelton er et dansk design brand stiftet helt tilbage i 1960. Dengang startede Stelton ud med at producere sportssko og møbler, men skiftede så senere til at producere serveringsdele i rustfrit stål. Brandet er nok bedst kendt for deres Cylinda-line serie, som var designet af Arne Jacobsen.