Stjerne fra Georg Jensen stråler julen ind

Stjerne fra Georg Jensen stråler julen ind

Georg Jensen julestjerne. ”Jul, jul, strålende jul,” lyder en gammel julesang, som handler om al den skønhed og det lys og varme, som juletiden bringer med sig. Selvom vinteren er mørk, så er december nemlig en måned, som er bebuder af lys og kærlighed. Essensen af denne stemning har Georg Jensen inkorporeret i denne smukke og elegante topstjerne til juletræet.

Se alt julepynt

Stjernen er designet til at sætte på toppen af træet, og på den måde lyse op lidt på samme måde som den gamle julestjerne i de bibelske fortællinger. Topstjernen fra Georg Jensen er holdt i gyldne nuancer, og er kendetegnet ved sit moderne og minimalistiske design. Her er flere stjerner i forskellige størrelser indsat i hinanden, så de tilsammen danner én stor i 3D. Det grundlæggende materiale er her messing, som senere er forgyldt. Dette giver topstjernen en tyngde og en karakter, som ikke mange andre julestjerner har.

Julestjernen kan bruges hele december

Selvom denne topstjerne fra Georg Jensen er designet til at sidde på toppen af juletræet, så kan den let bruges igennem hele december måned. Stjernen er nemlig så smuk og enkel, at den sagtens kan bruges sammen med resten af den normale julepynt op til d. 24. Her kan man med fordel hænge den op i loftet med noget tråd, eller placere den på en hylde eller i en vindueskarm. På den måde kan den sprede varmen og lyset igennem lang tid, og være med til at stråle julen ind. Bolig.