Til bords med Bjørn Wiinblad

Til bords med Bjørn Wiinblad

Kom i godt selskab med Bjørn Wiinblad og hans pragtfulde og livsglade design. Mange danskere kan genkende hans eventyrlige streger, heriblandt de skønne kvindeskikkelser som Rosalinda, Cecilia og Juliane, fra 70´erne og 80´erne. Kvinderne må siges at spille en særlig rolle i Wiinblads univers, og de nostalgiske kvindeportrætter charmerer da også med deres herlige og dragende udtryk.

Alt i Bjørn Wiinblad | Køb HER

Nu er alle de skønne streger tilbage i et væld af herlige produkter i Bjørn Wiinblads stil og design – og i mange forskellige farver. Denne særprægede kollektion rummer naturligvis også spændende ting til borddækningen. Forskellige fade, bakker og krus, men også dækkeservietter og kander er at finde i udvalget. Alle produkter med Wiinblads eventyrlige og udtryksfulde udstråling i form af dejlige former og legende streger. Så der er mulighed for at give kaffebordet et ekstra pift… Og sende kaffegæsterne på eventyr, mens kaffen og kagen indtages i selskab med Bjørn Wiinblad og de charmerende kvinder.

Mix med glæde

De mange rare farver, Bjørn Wiinblad har gjort brug af, spiller rigtig godt sammen. Så mix produkterne på kryds og tværs og i flere farver – og få endnu mere eventyr for pengene. For eksempel vil flere forskellige farver krus give et ekstra pift af leg, lethed og livsglæde, samtidig med at den skarpe stil stadig holder. Kombineret med forskellige fade og skåle i et mix af farver og motiver må kaffebordet siges at være en sand fryd for øjet. Og et skønt og nostalgisk univers af livsglæde og eventyr.