KopK.dk får for 2 gang Børsens Gazelle pris 2016

KopK som vinder af Børsens Gazelle pris 2016

Hos KopK betyder det meget for os, at vores kunder har en god oplevelse, når de handler hos os. Vi yder derfor i alle henseender vores absolut bedste for, at du har lyst til handle med os igen en anden gang. Der er flere tegn på, at det går meget godt for os. Et af dem er, at vi i 2016 for anden gang vandt Børsens Gazelle pris. Første gang vi vandt prisen var i 2013. Det var en stor ære i første omgang, og om muligt en endnu større ære anden gang. Børsens Gazelle pris er en pris, som gives til virksomheder, som i exceptionel høj grad formår at skabe resultater. Kravet for at modtage prisen er, at den pågældende virksomhed kontinuerligt vokser og dels formår som minimum at fordoble sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår.

Hvad betyder det, at KopK er gazelle?

At KopK i 2016 for anden gang blev gazelle betyder for det første, at vi levede op til kravene for at modtage prisen. Vi er som virksomhed vokset hurtigt, hvilket selvfølgelig skyldes den store indsats, der er blevet lagt i firmaet fra starten af. Men det betyder også, at I som kunder er glade for at handle hos os, og for os er det den største gevinst. Vi er glade for at opleve, at det hårde arbejde, alle vores medarbejdere yder betaler sig og gør din oplevelse som kunde hos os til en god én.

I 2016 får KopK of Copenhagen med stor glæde igen Børsens Gazelle pris og det er vi jo utrolig glade for. Da det nu er 2 gang. Det beviser at vi her hos KopK.dk kan og har løftet i flok samt kan forsætte med det. Tak til medarbejderne for deres super gode indsats.