KopK får Børsen Gazelle år 2013

KopK som modtager af Børsens Gazelle pris 2013

KopK vandt i 2013 Børsens Gazelle pris, hvilket var og er en stor ære. For at modtage prisen kræves det blandt andet, at man mere end fordobler sin omsætning på fire regnskabsår. Når man modtager prisen er det med en besked om, at ens virksomhed er blandt de hurtigst voksende i landet. Som virksomhed findes der ikke mange nyheder, der er bedre end det.

En indsats der kan mærkes

Når vi modtager Børsens Gazelle pris siger det selvfølgelig noget om, at det hårde og flotte arbejde, alle vores medarbejdere ligger i virksomhedens drift betaler sig. Men vi tror også på, at det siger noget om, at vores kunder kan lide at handle hos os, og det er næsten det vigtigste.

Vi gør på daglig basis vores absolut yderste for, at du som kunde får en helt upåklagelig oplevelse, når du handler hos os. Vores medarbejdere yder deres bedste for, at servicen er i top, så du altid kan forvente en god og tilfredsstillende oplevelse, når du køber en eller flere varer hos os. Vi vil nemlig rigtig gerne have, at du kommer tilbage. I vores øjne er Børsens Gazelle pris et udtryk for, at det er tilfældet, og at det hårde stykke arbejde betaler sig. Derfor er Gazelle prisen en pris, vi hos KopK er enormt glade for, og som samtidig motiverer os til at blive ved med at arbejde lige så hårdt i fremtiden.

I 2013 får KopK of Copenhagen Børsens Gazelle pris og det er vi utrolig glade for. Det beviser at vi her hos KopK.dk har løftet i flok. Tak til medarbejderne for deres super gode indsats.