KopK har AAA | Her diplom fra 2016

KopK.dk har vundet prisen for højeste kreditværdighed.

www.kopk.dk

Mange virksomheder må hvert år dreje nøglen om – dette gælder dog ikke for KopK, der i 2016 modtog ratingen AAA og med stolthed kan deklarere sig med højeste kreditværdighed. At en virksomhed har høj kreditværdighed, er blot et symbol for virksomhedens trivsel, og overlevelsesevne.

Der findes i alt syv former for rating, en virksomhed kan få i forbindelse med kreditværdigheden. Disse udregnes og baseres på mere end 2.400 beslutningsregler, der blandt andet handler om grunddata, ejerforhold, betalingserfaringer og økonomi. AAA er den højeste rating og bevidner at virksomheden kan imødekomme alle aktuelle betalingsforpligtelser, der måtte mere i forbindelse med at drive virksomheden. Kun få virksomheder bliver belønnet med højeste kreditværdighed

Hvis man tænker over, hvor mange virksomheder, der findes i Danmark og derudover hvor mange af disse, der arbejder indenfor rammerne af detail med speciale i køkkenudstyr, så er det et plus i bogen, at KopK i 2016 fik denne rating. Kun 18473 virksomheder i Danmark fik AAA ratingen det år.

Kun én ud af 19 virksomheder fik den højeste rating i forhold til kreditværdigheden i 2016. Det handler om at vise udadtil, at man kan holde styr på de finansielle aspekter af sin virksomhed for at kunderne kan føle sig trygge. Dog er det ikke blot høj kreditværdighed som KopK kan bryste sig med. Flere gange har virksomheden modtaget Børsens gazellepris samt andre priser for deres kundetilfredshed og virkelyst. Dét, der dog virkelig tæller, er de stjerner som kunderne giver for god service, fantastiske varer og et stort sortiment.

Højeste kreditværdighed. En virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

En virksomheds kreditrating er et udtryk for dens kreditværdighed og evne til at overleve.

Ratingen er udregnet ud fra en matematisk algoritme, som er baseret på flere end 2.400 beslutningsregler. Disse beslutningsregler har udgangspunkt i delbedømmelserne grunddata, ejerforhold, økonomi og betalingserfaringer.