Arne Jacobsens smukke Picto ure - Flotte Global kniv - Lækkert Grand Cru

Picto ure

Arne Jacobsen har for Rosendahl skabt en serie af bordure i et design der trækker på klassisk dansk design og samtidig giver et flot retroaspekt til ethvert hjem. De opdaterede funktioner i serien giver uret dets effektive funktioner som vækkeur, samtidig med at det flotte design giver liv til ethvert rum.

Hvad end du vælger at bruge uret til, så giver de grafiske detaljer i uret, med inspiration fra klassiske danske designobjekt som "Syverstolen" og "Myren", så kan du være sikker på at få et nyt dansk designikon i hjemmet.

Køb Picto ure - Her

Picto Ure er en dansk ur-klassiker designet af Georg Christensen og Erling Andersen i 1984, og med det enkle formsprog har de to herrer således skabt en tidløs klassiker, som den dag i dag stadig passer flot ind i det moderne hjem. Picto Væguret har en diameter på 16 cm., og her hos KopK kan du finde uret i tre forskellige farver. Uret har kun én viser og er uden topglas.

Picto Urets roterende urskive vil både fungere som et karakteristisk indslag på væggen såvel som en praktisk funktion i hjemmet. Picto Uret innovative design er anerkendt verden over, og uret er således en fast del af udstillingen på MoMA (Museum of Modern Art, New York).

Grand Cru

Med Grand Cru bestikserien fra Rosendahl kan du fuldende det moderne danske hjem. De ikoniske linjer i Grand Cru serien giver et stram og stilrent desing til spiseborder, og kombinationen af bestik og serveringsredskaber.

Se eller køb Grand Cru fra Rosendahl - Her

Alle delene har den velkendte rille i skaftet, der kendetegner den flotte og stilrene Grand Cru serie. Her hos KopK finder du både enkelte serveringsredskaber, som den flotte Kagespade, ligesom du kan finde hele Bestiksæt i 16 dele.

Hos KopK har vi et bredt udvalg af brugskunst og boligtilbehør, der bidrager til et moderne og stilrent udtryk i hjemmet.

De skarpe og rene linjer i det danske firmas design går igen i rækken af boligtilbehør, uanset om det gælder vaser, lysestager eller proptrækkere. Har du allerede glas eller andet i Grand Cru serien fra Rosendahl, så kan du nemt komplimentere dem med en klassisk Grand Cru Lysestage,

Rosendahl Grand Cru serien er nok mest kendt for seriens række af vandglas og karafler, i det ikonisk skarpe og rene design. Her hos KopK har vi udvalgt en lang række af glassene fra Grand Cru serien, så du kan dække bordet med alt fra bourgogneglas til longdrinkglas.

Seriens rene design og de skarpe linjer som kendetegner Grand Cru gør at serien egner sig til de fleste hjem, og designet er efterhånden blevet ikonet på moderne dansk stel.

Rosendahl kander fra den anerkendte Grand Cru serie i porcelæn og en serie af plast - velegnet til picnic eller udendørs servering. Den klassiske Grand Cru serie af kander har de velkendte rene linjer og det skarpe design som vi har vænnet os til fra Rosendahl.

I serien findes både en Mælkekande, en Tekande, Saucekande og en almindelige Kande på 1.3L. Med den nye får du det flotte og velkendte Grand Cru design i en mere sommerlig model, der nemt kan tages med på Picnic og bruges som udeservering, takket være det robuste plastik design. Alt i Rosendahl kander på KopK.dk

Rosendahls populære Grand Cru-serie rummer lækre og praktiske kværne til krydderier. Kværnene fra Rosendahl er designet i enkle og stilrene former, med de skarpe linjer vi kender fra andre Grand Cru-produkter. Kværnene passer til alle slags opdækninger, både til hverdagens morgenbord såvel som til større middagsselskaber.

Med en krydderikværn fra Rosendahl holdes krydderierne hele indtil de kværnes, hvorved de frigiver deres aromatiske smag og duft. Rosendahl har også udviklet en kaffedispenser til instantkaffe, som sikrer nem og præcis dosering serveret i et lækkert design. Kværnene fås i en høj (20,1 cm) og en lav (14,4 cm) model, og er lavet i et praktisk design, der sørger for at holde på krydderierne, så der ikke spildes noget på din yndlingsdug.

Global knive

Rosendahl er også firmaet bag de uhyre anerkendte og populære Global knive, der har gjort stort indpas i danske og nordiske hjem de sidste mange år. De første knive i serien blev designet i 1985 af den japanske designer Komin Yamada, og udgangspunktet var, og er stadig, at producere en knivserie som både køkkenchefer og private vil tage til sig.

De flotte knive i ren stål er kendte for det elegante design, ekseptionelt skær og den nemme vedligeholdelse.

Se alle Global knive her

Hos KopK har vi en lang række af forskellige Global knive til køkkenet, både de helt små urteknive til klassiske kokkeknive.

Rosendahl har skabt en serie af skærebrætter i Grand Cru serien, med en flot sammensætning af de rene og moderne linjer i Grand Cru serien og de naturlige materialer, der skal til at lave et spækbræt til private hjem. Materialet er bambus, der er bæredygtigt og samtidig enormt funktionelt.

De rene og skarpe linjer fra serien går igen i denne serie af spækbræt og har du andre Grand Cru produkter til spisebordet, så passer både serveringsbakker, skærebrætter og smørbrikkerne lige ind.