Berlin fra KPM

Serien Berlin fra KPM-Berlin er et hvidt porcelæns stel i rigtigt høj kvalitet. Du kan finde både tallerkner, kopper, skåle, kander og meget mere. Blandt andet findes morgenbordsstellet som kan genkendes på dets lille edderkoppespinds mønster på det hvide stel. Stellet kan fås med sit spind i flere forskellige farver.

I serien indgår også en lille serie af kaffekopper, som kaldes “Colors of BERLIN”, de smarte kaffekopper findes i en række specielle farver og med en original og organisk form, som skaber nogle meget specielle og smarte kopper.

Den samme kop form er udgivet i “Brigitte Edition”, hvor selve koppen er i helt hvidt porcelæn og hanken kan fås i en række udvalgte farver. Er du mere til de klassiske og enkelte designs, byder Berlin serien også på helt hvide porcelæns artikler.

KPM-Berlin

KPM-Berlin (Königliche Porzellan-Manufaktur Berlin) er Tysklands royale porcelæns producent. Det er i og for sig Tysklands svar på Royal Copenhagen. Det blev skabt i 1763 i samarbejde med Tysklands daværende konge og de eksisterende porcelænsproducenter. Siden da har KPM-Berlin skabt rigtig mange kvalitetsstel som har vundet stor popularitet verden rundt.

I blandt deres sortiment finder du stel som er inspireret af alt fra Art Nouveau perioden til Bauhaus og selvfølgelig kan du også finde mange af de mere moderne stel. KPM-Berlin er måske bedst kendt for deres vaser og deres små porcelæns figurer, hvor gamle eksempler i dag er gengangere på store auktionshuse.