Bjørn Wiinblad er tilbage

Bjørn Wiinblad er tilbage

Han hittede i de danske hjem i 70´erne og 80´erne med sit livsglade og originale design. I dag er hans fantastiske og festlige kunst tilbage i en herlig kollektion af alskens produkter. Så der er atter rig lejlighed til at sætte kulør på tilværelsen – og i hjemmet – med Bjørn Wiinblad. I hans univers træder blandt andet de skønne kvindeskikkelser, Juliane, Felicia og Rosalinda med flere, frem og charmerer med deres skønne smil og dragende blikke. Det gør de i et væld af forskellige produkter i dejlige farver og former, der vil klæde ethvert dansk hjem. Også det moderne.

ALT I BJØRN WIINBLAD

Blandt alle de skønne produkter er forskellige vaser og fade, lysestager og skåle samt bakker og krus. Men også tekstiler som forklæder og duge, dækkeservietter og servietter samt grydelapper og viskestykker i herlige mønstre og farver er at finde i kollektionen. Produkterne og farverne – og alle de forskellige kunstneriske udtryk - klæder hinanden godt og kan med fordel mixes på kryds og tværs af hinanden. På den måde kan de tilføre hjemmet lidt ekstra krydder.

Også til jul

Man kan sagtens lade sig inspirere og overvælde af Bjørn Wiinblads skønne streger – året rundt. Men til årets hyggeligste højtid er der en særlig samling herlige ting, for Bjørn Wiinblads eventyrlige og glade design findes også i juleklæder. Skønt og nostalgisk julepynt i porcelæn, vaser, skåle og krus i julede farver og mønstre udstråler hygge og glæde – og sætter gang i julestemningen. Og måske komme dejlige juleminder væltende frem – og spreder varme og julefryd.