Hold højtiderne klassiske med Georg Jensen

Hold højtiderne klassiske med Georg Jensen


Pynt fra Georg Jensen. Højtider som jul og nytår er de perfekte undskyldninger for at pynte huset op til den helt store guldmedalje. Man kan vælge mange forskellige taktikker, når det kommer til op pyntningen, men Georg Jensen er altid et klassisk og stilsikkert valg.

Se alt Georg Jensen

Selvom julepynt måske ikke er det, som man forbinder Georg Jensen tydeligst med, så er den fantastiske pynt til jul og andre højtider faktisk én af denne designers allermest smukke og velproducerede linjer. Rene linjer og gyldne farver går nemlig perfekt i hånden med de gamle traditioner for julepynt, og dette er kendetegn, som karakteriserer Georg Jensen. Georg Jensen tilbyder en bred vifte af forskellige former for pynt. Nogle af de mest kendte produkter er lyseholderne til juletræslysene og de flotte juleuroer. Men udvalget stopper slet ikke her. Fra Georg Jensen kan man nemlig få fine fyrfadsholdere, kalenderlys, sæsonlysestager, topstjerner og meget mere. Der er altså rige muligheder for at pynte op til alle situationer og i alle husets kroge med disse lækre genstande.

Vælg pynt der holder


Hvis man vælger at købe sin pynt fra Georg Jensen, så investerer man samtidig sine penge i fremtiden. De pyntegenstande som man finder her, er nemlig produkter af kvalitet, og det betyder, at de er både tidløse og langtidsholdbare. En uro, en lyseholder eller en lysestage fra Georg Jensen kan således føres videre igennem generationer helt uden at miste sin visuelle appel eller komme til at fremstå gammelt og slidt.