Bjørn Wiinblad lysestager, vaser og urtepotteskjulere er et hit i indretningen

Bjørn Wiinblad lysestager, vaser og urtepotteskjulere er et hit i indretningen


Bjørn Wiinblad lysestager. Det er yderst populært i disse år at tilføje lysestager, vaser og urtepotteskjulere af det danske design fra Bjørn Wiinblad til sin indretning i hjemmet. Bjørn Wiinblad design har nemlig fået en renæssance, og de nyere serier af det populære og genkendelige design er yderst populære.

Det drejer sig om alt fra de mange fine og forskellige lysestager, til vaser og til urtepotteskjulere. Fælles for dem alle er, at de naturligvis findes i forskellige design og størrelser, og man kan derfor også være sikker på at finde et produkt og et design, som man synes bedst om, og som man derfor kan samle på og tilføje til indretningen i sit hjem. Man kan desuden også vælge at samle på designs fra alle kategorier – det være lysestager, vaser og urtepotteskjulere – eller man kan vælge at fokusere på én af delene i sin samling af Bjørn Wiinblad.

Se alle vaser

Undersøg det store udvalg fra Bjørn Wiinblad


Som nævnt er Bjørn Wiinblad et klassisk og tidløst dansk design, der har fået en renæssance i danskernes bevidsthed og indretning, og derfor er der også rigtig mange elementer og produkter, som man kan undersøge udvalget af.

Man kan undersøge, om der er en bestemt type design, man foretrækker, eller om man foretrækker lysestager, vaser eller urtepotteskjulere. Det vil være en flot tilføjelse i indretningen, hvis man har en fælles samling, der komplimenterer hinanden – eller man kan have ét unikt produkt, der kan skabe en kontrast til resten af ens indretning.