Stockholm Aquatic en ny smuk kollektion fra Stelton

Steltons nye kollektion Stockholm Aquatic består af vaser, skåle og køkkenredskaber.

Designet er inspireret af Østersøen og er blevet skabt i et samarbejde imellem af de to svenske designere, “Bernado og Kylberg”, hvoraf den ene part, Carl Phillip Bernado, er en svensk prins, samt det danske design brand Stelton.

Køb alt fra Stelton Stockholm - HER

Du kender måske design duo’en fra deres populære porcelæn serier “Signum” og “Amazonica”, som med deres smukke produkter har taget Sverige med storm.

Duoen er rigtig god til at skabe skandinavisk design med hjemlige farver som skaber et moderne men tidsløst design. Stockholm serien består egentligt af to kollektioner, Stockholm Aquatic og Stockholm Horizon, som her er samlet som Stelton Stockholm.

Tilsammen består kollektion består mere konkret af en ostehøvl, en ostekniv, en osteskærer, en kagekniv, et serveringsfad, to vase designs i tre forskellige størrelser og to skåle designs i fire størrelser.

Hele kollektionen er super minimalistisk og har et hvidt tema og blåt tema som tydeligt er inspireret af vandet og dets blå farve.

Nogle produkter har en overvejende hvid farve og andre har en overvejende blå farve. Produkterne er produceret i kold emalje på formet aluminium og alt er skabt i organiske former, som også komplimentere det overordnede tema.

Samtlige produkter er håndlavede og dette gør at alle produkterne skiller sig lidt ud fra hinanden og dette tilfører et ekstra element af charme og følelse til det enkelte produkt. Kollektionen vandt “The Red Dot Award 2015” med udmærkelsen høj kvalitets design.