Blå Mega Riflet – en moderne klassiker

Blå Mega Riflet – en moderne klassiker

Blå Mega Riflet skåle. Royal Copenhagen har produceret musselmalede stel siden 1775 og den danske porcelænsgigant har udviklet en lang række smukke mesterværker gennem tiden. Herunder de mange smukke skåle i Blå Mega Riflet. Karen Kjældgaard-Larsen har nyfortolket det klassiske musselmalede stel ved at forstørre det originale mønster.

Alt i blå mega riflet fra Royal Copenhagen

Hendes nyfortolkning har medvirket til en genfødt popularitet af det klassiske mønster og i dag er Blå Mega Riflet en del af de fleste danske hjem. Det er på trods af, at Blå Mega Riflet siden 2012 har brudt med de traditionelle værdier, der har været forbundet med det karakteristiske musselmalede mønster. Danskerne har taget nyfortolkningen til sig og i dag betragtes Blå Mega Riflet som en designklassiker på lige fod med det traditionelle musselmalede mønster.

Server hvad som helst i de fine skåle fra Royal Copenhagen

Blå Mega Riflet er en moderne klassiker, der i dag er at finde på stribevis af porcelænsprodukter fra Royal Copenhagen. Du finder både store og små skåle med det fantastiske Blå Mega Riflet mønster. Ligeledes finder du sauceskåle, snackskåle, skåle med låg og meget mere.

Du har altså rig mulighed for, at servere lækker salat, snacks, dejlig sauce og meget andet i de smukke riflede skåle fra Royal Copenhagen. De Blå Mega Riflede skåle klæder ethvert veldækket bord og er et dekorativt og funktionelt element i indretningen. Alle Royal Copenhagens produkter er – traditionen tro – håndmalet, så hver enkelt skål er et enestående unikum, hvilket giver de fine produkter et eksklusivt udtryk.