Blå Mega Riflet – unikke og håndmalede kopper og krus

Blå Mega Riflet krus. Siden 1775 har Royal Copenhagen fremstillet porcelæn af højeste kvalitet og det klassiske musselmalede mønster har vundet indpas i de fleste danske hjem.

Alle Blå Mega Riflet krus & kopper | Lige her

Blå mega riflet er et nyere design, der har været i produktion siden 2012. Karen Kjældgård-Larsen står bag nyfortolkningen af det klassiske musselmalede mønster. Med Blå Mega Riflet har hun i samarbejde med Royal Copenhagen skabt en moderne klassiker.

Blå Mega Riflet har fungeret som en genfødsel af de klassiske produkter og selvom nyfortolkningen afviger fra Royal Copenhagens traditionelle mønster, har de alligevel bevaret fremstillingsmetoden. Hvert produkt er fortsat håndmalet, hvilket skaber et eksklusivt design og unikke produkter.

Server varme drikke i de flotte Blå Mega Riflet kopper og krus

Blå Mega Riflet har et royalt navn. Og kopper og krus fra Royal Copenhagen er da også en konge værdig. De eksklusive kopper og krus lader dig servere dine varme drikke i fantastiske produkter af allerhøjeste kvalitet.

Du finder kopper og krus til enhver lejlighed – herunder termokrus i størrelserne 26 cl og 29 cl, elegante højhankskopper, små espressokopper og almindelige krus med hank. Du kan således servere hvad som helst i de flotte produkter.

Blå Mega Riflet er en forstørrelse af det klassiske musselmalede mønster og med Blå Mega Riflet skabes der et mere moderne udtryk til borddækningen.

Der er ingen tvivl om, at de fine kopper og krus klæder enhver borddækning og du kan derfor skabe masser af elegant og eksklusiv hygge, når du serverer eftermiddagskaffen.