Stort udvalg af Royal Copenhagen Blå Mega Riflet tekander

Stort udvalg af Royal Copenhagen Blå Mega Riflet tekander

Tekander i Mega Riflet fra Royal Copenhagen. Te til morgen, til eftermiddag eller til aften, Royal Copenhagens blå Mega Riflet tekande passer til enhver af lejlighederne. Du vil med den blå Mega Riflet tekande altid have en god undskyldning for at drikke te.

Se alle tekander fra Royal Copenhagen her

Måske sidder du i lænestolen dybt optaget af dit seneste bogprojekt, måske er aftenen er ved at gå på held eller måske har du budt venner og veninder på besøg, uanset hvad, så har du en undskyldning for at brygge en lækker kande te. Den feminine og simple tekande vil med dens stilrene design og de karakteristiske blå blomster pryde din dagligdag mange år frem.

Den Blå Mega Riflet Tekande tåler maskinopvask

Tekanden er designet af Karen Kjældgård-Larsen og har været i produktion siden år 2000. Den er fremstillet i porcelæn og tåler maskinopvask. Du har altså ingen undskyldninger for at lade kanden stå og brygge teen i koppen, du slipper nemlig for at vaske de mørke te-rander af i hånden og kan i stedet lade opvaskemaskinen klare ærterne. Tekanden kan rumme op til 100 cl., og skulle din te gå hen og blive kold, fordi du har brygget for meget så varm den op i mikroovnen. Det tåler kanden også.

De blå blomster på det Mega Riflet stel er håndmalet

Alle tekanderne er håndmalede og trods det at de bærer det samme mønster, vil hvert mønster bære præg af at være et stykke håndarbejde og ikke en masseproduktion. Når du køber en blå Mega Riflet Royal Copenhagen tekande, køber du altså et stykke unikt porcelæn.