Blomsterberg fade til smuk præsentation af din mad

Blomsterberg fade til smuk præsentation af din mad

Blomsterberg fade. Når du laver kager og konfekt, er det rart, at du har nogle smukke fade at servere det på eller fremvise det på. I det tilfælde er det en god ide for dig, at du køber nogle af fadene fra Mette Blomsterbergs mærke.Det er fine dråbeformede fade, der kan bruges som en tallerken, hvor du kan anrette desserten smukt og nænsomt.

Se alle Blomsterberg fade | Køb her

Du kan også bruge det som små fade til at sætte desserten ind på bordet på. Så kan folk selv snuppe et stykke. Fadenes dråbeform gør, at de ser meget smukke ud, når de står sammen på bordet. Du kan nemt arrangere dem i en blomst eller et andet mønster, så de kommer til at tage sig flotte og elegante ud på bordet. Du kan derfor også sagtens bruge fadene, når du har gæster.

Praktisk fade til ovn og opvask

Du kan købe fadene i sæt, hvor der er enten to eller fem fade i hver. Det giver dig mulighed for nemt at få det antal, som du gerne vil have. Blomsterberg fadene er lavet i hvidt porcelæn. Det tåler temperaturer på op til 180 grader. Du kan derfor sagtens sætte det i ovnen og varme en dessert op på det. Alternativt kan du komme det i mikroovnen, da det også sagtens kan tåle det. Når du er færdig med at bruge fadene, kan du sætte dem i opvaskemaskinen, da de sagtens kan tåle det.