Scanpan CSX – børstede stålgryder, der holder

Scanpan CSX – børstede stålgryder, der holder


Scanpan CSX. Scanpan gryder i CSX-serien er seriøse gryder, der tåler det daglige slid. Gryderne er udført i børstet stål, der giver et rent og effektivt udtryk. Den slidstærke overflade giver en rigtig god varmefordeling, så du får hurtig og jævn varme i gryden. Gryderne har flotte og praktiske afrundede kanter, så de er behagelige at bruge og nemme at rengøre, da snavs og bakterier nemt fjernes.

De mindre gryder i CSX-serien er forsynet med indvendig måleangivelse. Herved slipper du for at finde målebægeret frem, hvis du skal bruge nøjagtige mængder under tilberedelsen af måltidet. Alle gryderne er udstyret med låg med glasindsats, så kan holde øje med tilberedningen uden at tage lågene af.

Flere størrelser – herunder stor suppegryde


De mindre gryder i Scanpans CSX-serie har de helt perfekte størrelser til brug under den daglige madlavning i dit køkken. Den hurtige og jævne varmefordeling hjælper dig med at spare på strømmen, da de hurtigt er oppe på den ønskede temperatur.

De medfølgende låg med glasindsats er også strømbesparende, da du kan følge med i madlavningen uden at løfte låget og derved slippe varmen ud. Det er også her i CSX-serien du finder den populære suppegryde, der indeholder hele 7,5 liter. Det gør denne gryde til en rigtig arbejdshest, når der skal tilberede suppe eller andre store portioner. Suppegryden har en bund med en diameter på bare 21 cm, hvorfor du med et minimum af energi nemt holder gryden i kog. Dette giver også en mindre overflade, hvor det er nemmere at skumme overfladen, når dette er nødvendigt.