Bring nordisk design og masser af kærlighed ind i dit hjem med vaser fra Kähler Love Song

Bring nordisk design og masser af kærlighed ind i dit hjem med vaser fra Kähler Love Song


Med disse fine Love Song vaser fra danske Kähler, er du sikker på at tilføje ægte kærlighedsstemning til dit hjem. Vaserne er nemlig dekoreret med citater fra tre af de allerstørste kærlighedssange gennem tiden. Du finder altså de flotte vaser med ordene ”All You Need is Love”, ”Love Me Tender” og ”It Had to be You”.

Så hvis du synes der mangler et tvist af kærlighed i dit hjem, så gør der det i hvert fald ikke mere, når du har anskaffet dig en smuk Love Song vase.

Se alt fra Kähler

Kähler Love Song – smukt dansk design

Love Song vase-serien er designet af Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft, der står bag det fine interiør-paradis Stilleben, men også er designerne bag Kählers måske mest populære serie: Omaggio med de karakteristiske og fine striber. Vaserne er udformet i råt og ubehandlet stentøj, hvilket giver dem et rustikt udtryk, der passer perfekt ind i den nordiske stil.

TAGs:

kähler love song vase 30 cm
kähler love song vase 17 cm
kähler vase love song
kähler love song vase tilbud
kähler love song vase hvid
kähler love song vase rosa
kähler love song vase 12 cm
kähler love song vase 22 cm grå

Den matte yderside fås i farverne kalkhvid, indigo, rosa og grå, mens vaserne er glaseret med hver deres farve indvendigt. Du kan få båd én kalkhvid og en gråblå glaseret inderside.

Kählers Love Song vaser fås i tre forskellige størrelser, hvor den lille måler 17,5 cm, den mellem 22 cm og den store model måler 30 cm i højden. Vaserne fås altså i lige den størrelse, der passer ind i dit hjem og kan pynte som både bordvase og gulvvase.