Elegant stel fra Eva Solo

Hvis du leder efter et stel, hvor vægten er på det funktionelle, samtidig med at det stadig ser godt ud, er Eva Solo dit brand. Her kan du få kopper og underkopper af smukt hvidt porcelæn, samt tallerkner, kander og andet, man har brug for, når man servere kaffe eller te for ens gæster. Man fornemmer virkelig, at designeren har sat pris på funktionaliteten frem for alt andet. 

Hvor andre serier måske vil have elegant formede hanke, eller riller og andre mønstrer på siden af kopperne, er Eva Solos varer glatte og ensfarvede. Dette betyder, at man ikke risikerer at eksempelvis kopperne er svære at drikke af, grundet designerens lyst til at eksperimentere. Tag nu mælke-kanden fra serien Legio Nova. Den er nok kolbeformet, men det skyldes blot, at det er det ideelle design. Hermed er der plads til mest muligt indhold, samtidig med at tyngdepunktet er langt nede, så den ikke risikerer at vælte, og tuden gør desuden, at det er nemt at hælde op.

Med stel fra Eva Solo, kan du trygt servere din kaffe og te med visheden om, at der ikke fås bedre.

Fokusset på funktionaliteten betyder dog ikke, at testellet er grimt, snarer tværtimod. Serierne Amfio, Legio og Legio Novas minimalistiske og ensfarvede design lever op til en skandinavisk tradition om at balancere flot design med god kvalitet og funktion. Desuden er porcelænet holdbar nok til, at man ikke hele tiden skal købe et nyt sæt - der er nemlig en tiårsgaranti for alle varerne. Eva Solos testel er derfor en langsigtet investering.