Eventyrlige tekstiler fra Bjørn Wiinblad

Eventyrlige tekstiler fra Bjørn Wiinblad


Tekstiler fra Bjørn Wiinblad. Bjørn Wiinblad blev med sine eventyrlige og detaljerede motiver og design hurtigt kendt over hele verdenen, og det ses tydeligt på hans tekstiler. Grillhandsker, grydelapper, forklæder og viskestykker, de bærer alle de muntre og finurlige tegninger, og den skarpe kontrast mellem den hvide baggrund og motivets farve - som kan være rød, blå eller mørkegrå. Med et Bjørn Wiinblad forklæde om livet eller viskestykker og grydelapper hængende på knagen ved siden af komfuret, bliver din madlavning kun mere hyggelig og magisk.

Se alle grydelapper

Bjørn Wiinblads design er en fryd for øjet, og varerne er tilmed praktiske og af god kvalitet. De er alle lavet af 100% bomuld, der gør dem velegnede til vask i op til 60 grader, og grillhandskerne og grydelapperne er vatterede med polyester, der beskytter fingrene, når man skal flytte en gryde eller tage en varm bageplade ud af ovnen. Også viskestykkerne er lavet specielt absorberende til rengøringen.

Ikke kun under madlavningen kan du drage fordel af Bjørn Wiinblads smukke og glædesfulde motiver, du kan også købe servietter og duge. Oplev dine gæsters smil når de ser de farvestrålende billeder, og nyd deres tøven ved at gøre de smukke servietter beskidte. Bjørn Wiinblads motiver kan ikke undgå at sprede glæde hvor de så er henne, og man bliver aldrig trætte af at se på de detaljerede og ikoniske planter, mønstre og dyr, og på de frodige og livsglade kvindeskikkelser, der er en rød tråd i hans kunst. Bjørn Wiinblads tekstiler er en gave til dig selv der gives igen og igen.