Elegante Stelton kander

Elegante Stelton kander


Det danske designhus Stelton er kendt for deres stilrene og elegante designs, som på trods af det smukke ydre ikke går på kompromis med funktionalitet i hverdagen. Steltons kander kommer i mange forskellige modeller og fra en bred vifte af forskellige serier. Du kan få kander til vand og hverdagsbrug, flotte serveringskander som Emma-serien eller fantastiske cocktail-blandere fra Collar-serien. I serien af kander fra Stelton finder du også kander til fløde, som gør sig perfekt til eftermiddagskaffen, måske endda sammen med en af de elegante kaffe- eller tekander, som Steltons brede sortiment også byder på.

Se alt Stelton

Dit personlige udtryk


Steltons brede sortiment af kander gør det let for dig at vælge en kande, som passer til dit personlige udtryk i hjemmet. Det er en nem og bekvem måde at pifte bordet op på. Har du eksempelvis nogle kedelige kaffekopper, kan du byde gæsterne på en smuk stempelkande, til at lave kaffen og hælde op fra direkte ved bordet. Alle kanderne er designet af skandinaviske designere efter den tidløse nordiske designfilosofi, så uanset din stil i hjemmet, kan du finde en funktionel kande fra Stelton, der passer dig.

Hvis du for alvor vil sætte prikken over i’et og skabe et sammenhængende hjem, kan du med fordel kigge nærmere på Steltons brede udvalg af kaffekopper, termokrus, tallerkner og serveringsfade, som hører til nogle af de serier, som Steltons kander også stammer fra.