Et godt penalhus er nøglen til en struktureret skolegang

Et godt penalhus er nøglen til en struktureret skolegang

Penalhus fra Jeva. Blyanter, farvepenne, kuglepenne, viskelæder, lineal, passer, blyantspidser…! Listen er lang, og det kan være næsten helt uoverskueligt for yngre børn at holde styr på alle de mange genstande, som de bærer med sig i deres penalhus.

Den totale forvirring kan dog undgås let og elegant, og det kan den ved hjælp af et godt penalhus. Når det kommer til børn, så er et godt penalhus ikke defineret ud fra kriterier om et enkelt og elegant ydre eller en kompakt størrelse. Her er det sjov og overblik, der er i fokus.

Køb alt i penalhuse her

Jeva two-zip penalhuse er det fornuftige og hyggelige valg

Jeva har produceret en linje af penalhuse, der opfylder alle de unge børns behov, og så lidt mere til. Disse penalhuse benytter sig nemlig ikke af den klassiske, runde form som ellers er meget populær inden for disse produkter. Derimod er penalhusene firkantede, lukkes med lynlås, og kan åbnes op så indersidens forskellige dele afsløres.

Her er der plads og rum til alle de mange forskellige skolesager, som barnet hver eneste dag slæber med sig. På den måde bliver det langt nemmere at overskue, hvor man lagde den røde tusch, viskelæderet eller blyanten. Alle Jevas penalhuse inden for twozip er unikke i deres design og deres visuelle udtryk.

Her behøver børnene således ikke at føle sig begrænsede af én enkelt farve eller ét enkelt mønster. Tværtimod kan de vælge lige det udtryk, som deres hjerte begærer.

Se også alle kufferter