Her på siden finder du et bredt udvalg af pander og gryder

Her på siden finder du et bredt udvalg af pander og gryder.

Vi fører nogle af de bedste mærker på markedet som for eksempel Eva Trio og Scanpan, så du kan være helt sikker på, at kvaliteten er i orden. Vi har både støbejernspander, grillpander, sautépander og stegepander. Og vi har gryder i alle størrelser.

Køb alt i gryder og pander | Lige her

Se for eksempel Eva Trios 7,5 liters-gryde til de store gryderetter. Eller den lækre støbejernspande fra Gense . Tag et kig ned på siden - der er helt sikkert en gryde eller pande, du kunne bruge!

Gryder og pander der holder til køkkenets strabadser
Her finder du gryder og pander i ordentlig kvalitet, der vil passe perfekt ind i både dit køkken og dit budget. Vi fører selvfølgelig alle de kendte mærker!

Lækre bradepander til både det salte og søde køkken!
Vi har bradepander i alle størrelser og til alle formål. Så ligegyldigt om du leder efter bradepander til cupcakes eller lasagne, så finder du den her!

Fondue – her finder du det hele, vi har både til mad og til dessert.
Smutter dine gæster for tidligt? Så tjek vores lækre og flot designede fonduer ud! Laver i mad i en fondue, er i garanteret hyggelig spisning i flere timer.

Få smagen af sommer året rundt med vores lækre grillpander
Er du vild med grillet mad? Så er en af vores lækre grillpander et must i dit køkken. Så er du sikret den skønne røgede smag og saftighed hele året rundt!

Står du og mangler et grydelåg til din yndlingsgryde? Så se her!
Vi har grydelåg til gryder i alle størrelser og forme. Så står du med en gryde uden låg, så tag et kig i vores sortiment - her finder du med garanti ét, der passer!

Gryder købes hos kopk, der har et meget stort udvalg af gryder i alle prislag fra de billigste til de bedste kvalitets gryder.

Du finder et stort udvalg af kvalitetsgryder hos KopK
Uanset om du vægter styrke og holdbarhed, eller om du lægger vægt på design og udseende, så kan du finde lige præcis den gryde, som passer dig bedst hos KopK.

Kasseroller til alle de bedste sammenkogte gryderetter!
Hvis du godt kan lide at lave gryderetter, ris eller sovser, så skal du have en kasserolle, som kan klare hverdagens stress – det får du her.

Kobbergryder og -pander tilfører et rustikt udtryk til borddækningen
Hurtig varmeledning og hurtig afkøling gør kobbergryder og -pander perfekte til madlavning. Find de flotte kobberprodukter her hos KopK.

Find den helt rigtige sautérpande til dine madlavningsønsker blandt dette brede udvalg.
Man bruger sautérpander til mange former for madlavning, og derfor vil det også passe til køkkenet, at man finder den helt rigtige sautérpande til stegningen.

Find smarte gryder og stegepander her, som har en lang holdbarhed.
Vi har et stort udvalg af gryder og pander til ethvert formål, uanset om du helst bare laver røræg, svinger med wokken eller skal bespise en stor familie.

Vælg den helt rigtige stegeso til at lave lækker simremad fremover.

En stegeso vil være det perfekte redskab til at tilberede en lækker og langtidssimrende ret, og man kan få en stegeso eller tangine i passende størrelse her.

Støbejernsgryder i bedste kvalitet handles her kopk
Find din næste støbejernsgryde hos os og tag din madlavning til det næste niveau.

Vi har et stort udvalg af forskellige former for støbejernsgryder. Støbejernsgryder egner sig perfekt til simreretter i en travl hverdag.

Find din nye lækre støbejernsgryde i det brede udvalg hos KopK
Mangler du den ideelle gryde til langtidsstegningen? Find et stort udvalg af støbejernsgryder fra kendte mærker i smukt design og høj kvalitet

Find din nye lækre støbejernsgryde i det brede udvalg hos KopK
Mangler du den ideelle gryde til langtidsstegningen? Find et stort udvalg af støbejernsgryder fra kendte mærker i smukt design og høj kvalitet

Trykkogere – lav lækkert og mørt kød nemt og hurtigt
Er du på jagt efter en trykkoger? Her hos KopK finder du et udvalg af trykkogere fra bl.a. Tefal og WMF. Trykkogeren er det perfekte redskab i en travl hverdag