Få det populære Kay Bojesen design på en flot plaid

En flot Kay Bojesen Plaid til samlingen

Hvis man er glad for Kay Bojesens klassiske, danske design, vil man blive glad for at finde ud af, at man også kan købe en smuk plaid til sin samling, som er designet med den fine og ligeså klassiske Kay Bojesen abe.

Man kan vælge en mørk grå plaid i størrelsen 130×170 cm, og som koster 1699,95 kr. Alle Kay Bojesen plaider er lavet i 100% lammeuld og er derfor også af særdeles god kvalitet.

Man kan også vælge mellem farverne rød eller blå i de mindre størrelser, 80×120, som koster 999,95 kr. Alle plaiderne kan desuden sagtens vendes, da de har en lysere farve og abe-designet på bagsiden også.

God kvalitet og godt dansk design

De fleste danskere kender og elsker Kay Bojesen design, og derfor vil det også være en rigtig god og ikke mindst praktisk tilføjelse til ens samling med en flot og varm plaid.

Den gode kvalitet af lammeuld samt det klassiske og enkle design giver tilsammen et flot produkt. Plaiden vil passe flot ind i ethvert hjem og sprede både hygge og være et flot indslag i indretningen. Man skal være opmærksom på, at tæppen kun tåler rens, da det som nævnt er 100% lammeuld.