Stort udvalg af smart og solidt køkkenudstyr til hjemmet

Stort udvalg af smart og solidt køkkenudstyr til hjemmet
Her kan du få fat i en masse lækkert og smart køkkenudstyr til dit køkken, så du er forberedt på at lave selv de mest avancerede retter på topniveau.

Det er de lettere og sjovere at lave mad, hvis dit køkkenudstyr er i orden. Derfor har vi hos KopK.dk sat os for at tilbyde kvalitetsprodukter inden for alle de kendte mærker og meget mere som for eksempel Global, Scanpan, Zwilling, Trip Trap og mange, mange flere. Med disse er vi helt sikre på at kvaliteten altid er i orden. du skal ikke bekymre dig om andet end at lave maden, resten er der styr når du har handlet på kopk.dk Men det at lave maden er ikke alt. Vi spiser det, du serverer maden i og spiser den med, Derfor har vi et bredt udvalg af de kendte mærker.

Bageudstyr til alt fra tærter til flotte bryllupskager
Bagning bliver fortsat kun mere populært. Hvis man skal bage de bedste kager, er det vigtigt med det bedste udstyr. Du kan finde alt, hvad du mangler hos KopK.

Går du også med en drøm om at bage dit eget rugbrød? Lave lækre tærter? Eller noget helt tredje? Uanset hvilke bagedrømme, du går med, har vi udstyret, der kan indfri dem. Her på KopK.dk har vi et stort udvalg af tilbehør til bagning. Du finder både bageforme, skåle, sifonflasker, vægte og meget andet på siden her.

Se for eksempel det store Rosti Margrethe dejfad 6 liter. Den store størrelse gør den perfekt til alle former for dej. Tag også et kig på de mange forme fra Eva Solo. De er lavet med en belægning på indersiden, som gør, at dit bagværk let slipper formen, når det kommer ud af ovnen.

Få styr på din madlavning med en bagevægt og et minutur.
Med en bagevægt eller et minutur fra vores brede sortiment, er du med garanti klædt godt på til mange hyggelige timer i køkkenet. Se vores udvalg her!

Bag de lækreste brød og kager i en brødform af høj kvalitet
Her hos KopK finder du et bredt udvalg af brødforme i forskellige variationer og versioner, så du kan bage lækre brød og kager til enhver lejlighed.

Praktiske og stilfulde dejfade til tilberedning og servering
Hos KopK finder du alle de køkkenredskaber, som er nødvendige, når du skal bage brød. Hos os finder du eksempelvis flotte og praktiske dejfade til en god pris.

Stort udvalg af dejskrabere – find din foretrukne her.
Der findes mange forskellige typer af dejskrabere, og alt efter hvilken form for materiale og udformning man leder efter, så finder du et skarpt udvalg lige her.

Brug smart dekorationsudstyr til at kreere de smukkeste kager
Når dine kager skal ligne dem fra Den Store Bagedyst, kræver det ordentligt udstyr. Med forskelligt dekorationsudstyr får du mulighed for at lave flotte kager.

Hos KopK finder du alt det, du har brug for til det søde køkken
Føler du dig inspireret til at bage flotte kager og lave lækre desserter? KopK gør det let og enkelt for dig at komme i gang. Vi har alt til det søde køkken.

Her finder du alverdens tilbehør og redskaber til bagning. Her er dejskåle, pensler, sifonflasker og meget mere. Alt det, du skal bruge for at bage lækkert brød eller kager, der får tænderne til at løbe i vand. Vi har mærker som for eksempel patisse, Nuance og OBH.

Se for eksempel den smarte pensel fra Nuance. Silikonebørsterne gør det let at gøre den rent, så du er sikker på, at der ikke sidder olierester og andet tilbage efter sidste gang, du brugte den.

Bag perfekte brød og kager med de helt rette bageredskaber
Danskerne bager som aldrig før! Her hos KopK finder du alt hvad du skal bruge til at bage perfekte brød og kager, der kan få tænderne til at løbe i vand

Her finder du et hav af forskellige bageforme, så du kan bage brød, tærter og kager i alle størrelser og former. Bageformene på siden her har en belægning på indersiden, så brødet, kagen eller tærten let slipper formen.

Tag eksempelvis et kig på den smarte fluteform fra Eva Trio - med den kan du lave lækre flutes til aftensmaden. Eller se de mange gode rugbrødsforme fra Eva Trio.

Stort sortiment af flotte og praktiske bage- og kageforme
Undgå frustrationerne ved, at brødet, tærten eller kagen hænger fast i formen. KopK har et stort sortiment af flotte og ikke mindst praktiske bage- og kageforme.

Køb let og billigt de bedste kageruller i unikt og praktisk design
Godt bageudstyr er vigtigt for bage-entusiasten. Mangler du en god kagerulle eller andet? Så finder du det her hos KopK – se udvalget lige her.

Find din nye springform hos KopK og bag den smukkeste kage
Har du planer om nye ambitiøse kageprojekter? Hos KopK kan du finde springforme af kendte mærker i høj kvalitet i vores store udvalg af størrelser og former