Få gang i fantasien med den klassiske lille Abe fra Kay Bojesen

Den lille og unikke abe fra Kay Bojesen er sigende det mest populære produkt blandt Bojesens store samling af fantastiske trædyr. Aben er uden tvivl det trædyr som ses i de fleste danske og moderne hjem.

Kay Bojesens oprindelige ide med den klassiske abe, var at give børnene en sjov og anderledes knage til frakken. Aben er siden hen blevet et yderst populært design ikon, som fylder mange design elskers hjerter med glæde og inspiration.

Den populære abe har siden 1951 været tilstede på forsiderne af talrige trendmagasiner og blade. Aben fylder også meget i danskernes private moderne hjem, som pynt fra en boghylde eller som dekoration hægende i vindueskarmen.

Et klassisk design ikon


Kay Bojesen havde en unik evne til at skabe og designe et magisk fantasiunivers af forskellige træfigurer, som nu er blevet elsket klassikere verden over.

Den lille abe fra Kay Bojesen er designet i teaktræ, som giver den en flot og varm farve. Den lille abe har en god højde på 26,5 cm, som gør den ideel som pynt alle steder i hjemmet.

Se alle Kay Bojesen Aber


Den elskede og klassiske abe vil følge os gennem hele livet. Det er en elsket ven som kan flyttes fra børneværelset til stuen og blive et design ikon i hjemmet, når barnet flytter i egen bolig. Den lille Abe er en suveræn gaveide til børn og voksne, uanset alder.

Aben er med garanti et unikt dansk design ikon.