Kay Bojesens ikoniske Bjørn

Kay Bojesen har designet en lang række fantasifulde dyr, heriblandt den klassiske bjørn, der appellerer til både børn og voksne. Den søde bjørn med de åbne arme, så verden for første gang i 1952. Kay Bojesens træfigurer har gjort ham til en helt stor og kendt pioner i den danske kunstindustri, og også i udlandet. Hans design er kendetegnet ved enkeltheden, de fine linjer og naturligheden i de ikoniske små dyr lavet i træ, i en lækker kvalitet.

Se alle træfigurer

Kay Bojesens intention var ikke, at lave tro kopier af rigtige dyr, men derimod skæve, sjove, fantasifulde dyr der kunne tage alle hjerter med storm – og det må man sige at, hans bjørn gør. Med dens store snude og søde tykke mave, fuld af sjæl og humor, vil den blive elsket og holdt af i mange år fremover.

Designikon i fantastisk kvalitet


Kay Bojesens bjørn er lavet af eg og ahorn med en speciel overfladebehandling, der giver et lækkert, silkeglat udtryk. Den er 15 cm høj og vejer 0,3 kg.

Bjørnen er et smukt stykke legetøj, i fantastisk kvalitet, for både voksne og børn. Den har bevægelige led, sat sammen med kraftig og tyk snor, der gør, at man kan lege med bjørnen eller stille den til pynt i mange forskellige positioner.

Kay Bojesens bjørn er en designklassiker, der kan flytte med fra børneværelset til designikon i din voksenbolig. Den er perfekt til dåb, fødselsdag, studentergave, bryllup eller jubilæum.