Få styr på det hele med en velcro wallet

Få styr på det hele med en velcro wallet. Velcro wallet fra Jeva. Det kan være svært for et barn under 13 år at holde styr på både telefon, frokostpenge, og hvad der ellers er. Nogle gange kan det også være svært for voksne mennesker helt at holde styr på det hele.

Alt i Jeva wallet her | Køb NU

Men en pung fra JEVA bliver det lidt nemmere og lidt federe at holde styr det hele. Det er nemlig velcro, som holder skidtet sammen, og det betyder, at uanset om dit barn putter sin smartphone eller bare har sin pung i den lille taske, så holder velcroen sammen på det hele.

Pæne farver til en hver smag

Det der er med de fleste produkter fra JEVA er også, at man typisk altid kan finde de farver eller mønstre, som lige netop dit barn gerne vil have. Om det er lilla med en trold på eller mørkegrøn med army-mønster på. De passer netop til børn i skolealderen og typisk helt op til 8.-9.-klasse.

Det fede ved pungen her også, at den fylder ikke særlig meget, og der er mulighed for at sætte den fast enten omkring halsen, og så kan den hænge dér, eller du kan sætte den fast på skoletasken eller i jakken, så I er sikre på, at I ved, hvor den er, og at den sidder fast, hvor den skal sidde. Og fordi dit barn kan være med til at vælge, hvordan pungen skal se ud, er der også en større chance for, at han eller hun gider gå rundt med den.

Alt i Jeva wallet her | Køb NU