Flot Rosendahl Grand Cru stel

Flot Rosendahl Grand Cru stel

Rosendahl er kendte for deres Grand Cru stel med den simple rille ned langs siden. Det er stel i et godt design, hvor der er fokus på udseende såvel som, hvordan de skal bruges.

Køb eller se hele Grand Cru stellet | Lige her

Det er derfor et rigtig godt stel, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Det kan være derhjemme om morgenen, eller når du har gæster. Stellet egner sig godt til begge situationer.

Stellet er lavet af porcelæn og kan nemt gå i opvaskemaskinen. Det giver dig en god mulighed for at få vasket stellet hurtigt op, når du er færdig med at bruge det. Passer du ordentligt på dit stel, kan du have glæde af det i mange år fremover.

Til morgenbordet og til kaffebordet

I Rosendahl Grand Cru stellet finder du alt, hvad du skal bruge for at dække et flot morgenbord. Det er tallerkener, æggebægre, tekande, kopper og meget mere. Stellet kan både bruges, når du sidder derhjemme en hverdags morgen og hurtigt spiser din morgenmad, inden du skal af sted.

Rosendahl Grand Cru stellet er også meget velegnet, når du har gæster. Det er et flot stel, som du nemt kan dække et indbydende brunchbord eller kaffebord med. Det er med til at give en særlig oplevelse af, at der er blevet gjort noget ekstra ud af det, når du vælger et flot stel til lejligheden.

Stellet indeholder en række forskellige dele, som du kan få brug for til både hverdag og til gæster. Alt købes enkeltvis, så det er nemt for dig at få lige præcis det antal, som du har brug for.