Flotte madlavningsremedier fra Pillivuyt

Når du laver mad, er det vigtigt, at du har de rette remedier til at gøre det med. Det er med til at gøre maden helt rigtig, når du har det. Det skal ikke være dine gryder eller dine fade, der kommer til at stå i vejen for, at din mad bliver vellykket. Det er derfor en god ide, at du vælger nogle madlavningsremedier af god kvalitet.

Et oplagt valg vil være dem fra Pillivuyt. Det er en fransk porcelænsfabrik, der har næsten 200 års erfaring i at lave flot og hårdført porcelæn til hverdagsbrug. De har vundet mange priser for deres design og tænker hele tiden brugeren ind i tingene.

Se alt Pillivuyt


Livslang brugsgaranti


På Pillivuyts fabrik i Frankrig laver de selv porcelænsmassen og kommer en glasur på, der hærder for eksempel gryder og låg, så de bliver ovnfaste. Det er en meget holdbar glasur. Derfor giver Pillivuyt også livslang brugsgaranti på deres gryder, låg, fade og lignende.

Brugsgarantien skal dog ikke forveksles med en brudgaranti. Din porcelænsgryde kan selvfølgelig stadig gå i stykker, hvis du kommer til at tabe den. Pillivuyt giver dig dog en to års brudgaranti, hvis du skulle komme til at tabe noget.