Gasbrænder fra Blomsterberg til fin madlavning

Gasbrænder fra Blomsterberg til fin madlavning


Gasbrænder fra Blomsterberg. Det er ikke alle køkkener som kan prale af at rumme en gasbrænder. Det er nemlig ikke alle, som har kreativiteten og evnerne til at lave retter som kræver dette instrument. Men hvis man godt kan lide at bruge tid i køkkenet og eksperimentere, så er en gasbrænder lige præcis den ting, som kan pifte ens mad og desserter betydeligt op. Med en gasbrænder kan man nemlig varme hurtigt og hårdt op, og skabe flotte og blanke overflader på blandt andet kager og glasur.

Hvis du skal have dig en gasbrænder, så kan du med fordel vælge modellen fra Blomsterberg. Designeren Mette Blomsterberg kommer fra en baggrund i konditorverdenen, og hun ved derfor alt om, hvilken type instrumenter og hvilke designs der er de bedste i forhold til bagværk og madlavning. Gasbrænderen er skabt i et minimalistisk design, som er pænt at se på, når den står fremme i køkkenet. Derudover har den et smart greb som er let at holde om, og let at indstille for den helt rigtige flamme og varmestyrke.

Imponer dine gæster med en gasbrænder


En gasbrænder kan måske for nogen synes som et lidt bombastisk værktøj at stå og fifle med i køkkenet. Men faktisk er det hverken besværligt eller voldsomt, og man kan lave nogle virkelig fine, sjove og velsmagende retter på meget lidt tid og med meget lidt besvær. Den lækre og skønne klassiker Creme Brulé er et fremragende eksempel på netop dette.

Se alt til køkkenet