Formålet med den lille hoppende hoptimist

Formålet med den lille hoppende hoptimist

At være blogger eller personlighed på de sociale medier kræver, at man har øje for de smukke ting og de små detaljer, som andre ikke nødvendigvis ser. Dette gælder især hvis man skal købe ting for der er ingen, der gider at kigge på grimme eller uinteressante ting på din blog.

Se ALLE Hoptimisterne HER

En hoptimist på din blog vil få dine følgere til at hoppe med!

Hvis du har en blog, som især handler om forbrug og livsstil så er der mange danske klassikere, som du kan vise. Dette gælder især hvis du går meget op i at have en dansk profil. Hvis du vil nå ud til de internationale følgere kan det betale sig at lægge vægt på de nordiske ting og klassikere, da nordisk mode generelt er meget på mode og i modeskabernes søgelys. Du kan vælge at vise nogle af de små pyntegenstande, som man har i Danmark og som har været en del af den danske kulturtradition i mange år. Du kan blandt andet købe den lille hoppende figur, hoptimisten, som du kan få i lige den farve du vil. Med denne hoptimist kan du skrive en lille tekst, som beskriver formålet med den lille hoppende hoptimist.

En hoptimist giver et smil

På mange måder kan man sige, at hoptimisten er et udtryk for den danske ånd, som nemlig er optimisme. Og det er da netop også grunden til, at den lille figur er kommet til verden, nemlig optimisme. For hoptimister gør nemlig noget, som er ret unikt; de får folk til at smile og giver dem derudover glæde og optimisme. Men ikke nok med dette, for hoptimisten er ikke kun interesseret i at få dig til at smile, den forventer også en respons. Denne respons kan både bestå i, at du smiler tilbage eller at du giver den en let pres på hovedet således, at den hopper videre på dit bord og får dig i godt humør. Forudsigeligheden er også tryg, for du ved hvad der sker når du trykker og bliver bekræftet i det hver gang; den hopper derudaf på sin lille fjeder og er den evigglade optimisme. Grunden til, at den lille hoptimist bliver skabt er, at den skal skabe glæde og det vil den fortsætte med hele sit livstid.

Vis din hoptimist frem

Et blogindlæg kunne meget vel handle om optimisme og her er det oplagt at inddrage den lille hoptimist og beskrive hvordan den netop er udtryk for optimisme. Måske kan du endda tilføje, at du altid selv bliver glad i låget af at se den lille figur hoppe op og ned. Sørg for at inbeade en video af hoptimisten ’in action’, hvor den står med sit store smil og hopper derudaf. Det er dog ikke nok at uploade et billede af hoptimisten for du skal også tænke på de ting, som den står sammen med på billedet. Et oplagt valg er, at den kan stå ved siden af en lille soldat blot for at understrege, at hoptimisten er dansk. Alternativt kunne du også lægge et modeblad under, hvilket blot ville være for blikfang og for, at det ville se godt ud og pynte som baggrund til hoptimisten. Planter er også meget in i disse dage, så at placere en lille kaktus ved siden af hoptimisten gør, at du faktisk ikke behøver at have noget som helst andet i billedet end de to genstande og så vil folk blive imponerede over det æstetiske udtryk. Det behøver dog ikke, at være en kaktus, for hvis du er interesseret i at have noget mere farverigt på billedet kan du vælge en blomst i pangfarver og som er mere fremtrædende. I så fald skal du sørge for, at den lille hoptimist ikke helt drukner i de store og farverige blade.

Hoptimist Smiley