Fyr op for kobberet i køkkenet med Scanpan

Fyr op for kobberet i køkkenet med Scanpan


Dette smukke udvalg af lækre og funktionelle kobberpander- og gryder i den højeste kvalitet fra Scanpan vil helt sikkert ændre din opfattelse af, hvad god madlavning og gode produkter til dit køkken egentlig er. Udover det faktum, at det skinnende kobber på gryderne og pandernes yderside pynter flot på deres plads i køkkenet, så er teknikken bag produkterne også yderst veludviklet. Kobberet sørger nemlig for en hurtig opvarmning, og så giver det en perfekt stegeflade, hvor maden ikke så let brænder på. På den måde kan man dyrke en sundere madlavning med mindre fedtstof end ellers.

Se alt Scanpan

En anden fordel ved kobberflader frem for teflon er, at kobberet ikke så let bliver ridset og ødelagt som det andet materiale. Scanpan er særligt specialiserede i kobbergryder og kobberkasseroller af forskellige størrelser. Her kan du blandt andet finde en stor gryde på 1,5 liter og et udvalg af små kasseroller med et medfølgende skiferfad.

Kobber i køkkenet


Disse produkter vil helt sikkert udgøre en kærkommen tilføjelse til ethvert køkken, lige meget størrelse, alder og allerede iboende køkkenprodukter. Kobberudstyret fra Scanpan har nemlig den fordel, at det fungerer på næsten alle former for komfurer og kogeøer. Hvad end der er tale om glaskeramisk, hologenteknik eller gas, så vil gryderne og kasserollerne kunne tilberede maden til perfektion. Hvis du går med overvejelser om at tilføje et stykke kobberudstyr til dit køkkeninventar, så er produkterne fra Scanpan altså et rigtig fornuftig, flot og praktisk valg.