Kähler Hammershøi – Gør hverdagen lidt mere unik!

Kähler Hammershøi – Gør hverdagen lidt mere unik!


Kähler Hammershøi. Indenfor Kähler, er de yderst velkendte Kähler vaser ofte de første produkter man tænker på, når man hører navnet. Kähler er synonymt med klasse, kunst og kvalitet, og har haft stor succes med sine smukke og vovede kunstideer indenfor keramik, siden firmaet for første gang begyndte at producerer keramikgenstande i 1880´erne.

Se alt Kähler

Af alle denne berømte danske keramikproducents mange unikke designs, er der dog én berømt serie, der uden tvivl er Kählers største stolthed og hjertebarn – Hammershøi serien.

Hammershøi er en af de mest kendte trendsetters indenfor sin genre, med fokus på spændende designs der udfordrer klassisk kunst og design, men samtidigt er tro mod den danske design historie. Denne serie er blevet en afholdt del af danskernes hverdag, og er derfor blevet en af de bedst sælgende designserier de seneste år.

Hammershøi serien består af adskillige produkter, alle med en bred vifte af former og funktioner, og med unikke alsidige designs, der gør det muligt at samle flere sæt i serien, eller blot nøjes med enkelte dele til at pryde hjemmet. Serien har noget for enhver smag, og vil tage sig godt ud ethvert hjem, hvad enten man er til det hypermoderne, eller foretrækker sjælen og varmen i det lidt ældre designmiljø.

Indenfor serien findes b.la. de smukkeste glastallerkner, der egner sig perfekt til spisebordet, og giver enhver kulinarisk oplevelse lidt ekstra glans, glas, tekander, peber- og saltkværnede, samt mange andre unikke køkken- og stueremedier, der alle som de velrenommerede Hammershøi-vaser, besidder seriens unikke karakteristiske riller og striber.

Alle Hammershøi vaser fås i forskellige farver, størrelser og konturer, så man er sikret at kunne finde præcis den vase der passer bedst til lejligheden.