Kählers runde og charmerende Globo

Kählers runde og charmerende Globo


Globo lysestager. Serien Globo er endnu en tilføjelse til Kählers skønne og anderledes lysestager. Med sine blide, runde former og afdæmpede jordfarver appellerer de bredt, og giver et varmt og rart input til de danske hjem. Lysestagerne er designet af Dorte Helm, og genspejler yndigt den danske minimalisme og Kählers kendetegn; det enkle formsprog. Dog henfører de også én til sydens hvidkalkede huse, så uanset hvilken stil man indretter sig med, kan disse lysestager altså legende let passe ind.

Se alle lysestager

Lysestagen er af keramik og har en kuglerund form og ru overflade, og passer godt ind i den enkle boligindretning, såvel indenfor som udenfor. Da lysestagen fås i flere størrelser, kan man placere den hvor man vil. Lysestagen kan eksempelvis placeres på spisebordet, på sofabordet, på havebordet, på en hylde, på natbordet, på badeværelset; ja, der er faktisk ingen grænser for, hvor denne smukke, enkle lysestage kan være.

Levende lys er lig med hygge


Danskerne elsker at hygge, og vi har endda opfundet vores eget unikke ord for denne dejlige tilstand eller aktivitet. Stearinlys er en essentiel del af danskernes hygge, og der må gerne være mange af dem! Stearinlys giver nemlig både varme og sender et charmerende og afslappende lysskær, og vi bruger også stearinlysene til at vise, at vi gerne vil hygge om vores gæster. Lysestager kan placeres i alle rum og ved alle lejligheder, så derfor er der garanteret også plads til en charmerende Globo-lysestage eller to i dit hjem.