Kähler Mano – bløde former og smukke farver

Kähler Mano – bløde former og smukke farver

Med Mano-serien fra Kähler får du keramik i bløde former og smukke farver samlet i et inspirerende nordisk design. Jeanette List Amstrup er designeren bag Kähler Mano og hun har med udviklingen af denne serie formået at skabe endnu et keramisk paradis, blandt Kählers mange andre serier.

Se alt fra Kähler

På trods af, at Kähler i dag har op mod 400 forskellige designs, så er den gamle keramikvirksomhed stadig i stand til at skabe moderne og funktionel keramik i de smukkeste nordiske designs. Kähler er kendt for sin høje kvalitet og fine designs og Mano-serien er ingen undtagelse.

TAGs:

kähler mano kande
kähler mano skål
kähler mano urtepotteskjuler
kähler mano kop
kähler mano krus blå
mano kop blå
mano kop lyserød
kähler krus
mano kop rosa
kähler mano tekande
kähler ursula
kähler tallerken

Jeanette List Amstrup er kendt for at arbejde med bløde og runde former, hvilket i høj grad afspejles i samarbejdet med Kähler. Mano-seriens bløde, buttede former appellerer i høj grad til både syns- og følesansen og de mange smukke farver gør, at denne serie vil klæde enhver boligindretning.

Find mange forskellige Mano-produkter

Mano-serien omfatter kopper, kander, tallerkner, skåle, sukkerskåle, mælkekander, tekander, urtepotteskjulere, fade og lågkrukker. Alt sammen fremstillet i slidstærkt stentøj og med dobbelt glasering.

I forbindelse med seriens 10 års jubilæum fik de populære produkter helt nye glasurer og farver og du kan nu skabe din helt egen personlige samling af Mano-produkter på tværs af forskellige farver.

Du finder blandt andet Kähler Mano i farverne gul, turkis, hvid, blomme, jade, grøn, blågrå, rosa og lysegrå. Saml et helt stel i samme farve eller kombiner de mange forskellige produkter i et perfekt farvemiks.