Kähler vægure og bordure har tidløst design der giver ro

Kähler vægure og bordure har tidløst design der giver ro

I dag er der mange af os, der trækker telefonen op af lommen med det ene formål at se, hvad klokken er. Men hvor ofte bliver vi ikke så distraherede af sociale medier, mails og SMS’er, at vi ender med at glemme overhovedet at se hvad klokken er? At tjekke uret er blevet lidt af en tidsrøver.Med et smukt og tidløst designet væg- eller bordur fra Kähler, kan du altid se hvad klokken er, når du er hjemme. Helt uden at blive distraheret af alt muligt andet.

Se alt Kähler

Kähler – et ur med en lang historie

Dengang Kähler blev grundlagt i 1939, producerede virksomheden kakkelovne og køkkentøj. Det var først med den næste generation, altså Herman A. Kählers søn, at der for alvor kom gang i keramikværkstedet – men så gik det også stærkt! Til Verdensudstillingen i Paris i 1889 havde Herman A. Kähler en vase med i udstillingen. Den blev genstand for så meget opmærksomhed og ros, at Kähler hurtigt blev et succesfuldt og eftertragtet brand inden for kunstkeramik. Kähler fortsatte som familieejet, kunstkeramisk virksomhed i mere end 100 år.

I 1975 blev Kähler solgt, og det var først i 2008 at Frantz Longhi, som ejer rettighederne til Kähler den dag i dag, overtog virksomheden. Det er således først i moderne tid, at Kähler er begyndt at producere ure, vaser og andet brugskeramik. I 2014 købte Longhi det gamle værksted på Kählerbakken tilbage, og i dag fungerer bygningen både som hovedkontor og museum.